Sunday, 15 January 2012

Alhamdulilah Allah masih memberi nikmat :)



Alhamdulilah. Allah  memberi nikmat kepadaku..yang paling perlu disyukuri adalah kerana nikmat Islam dan Iman itu sendiri.. :) dah lama sangat najwa tak update blog..dah bersarang berhabuk..tapi alhamdulilah Allah dah bagi kesempatan untuk update and insyaAllah akan diupdate dengan ilmu2 baru lepas ni..doakan darah daie terus mengalir :)

suka kat sini nak berkongsi tentang. diri sendiri..hee..saje je..oke lah tanpa membuang masa meh nak perkenalkan diri.

name: Niena Najwa Bt Mohd Rashid
age: 19
school: Sma Teluk Kemang port dickson n.9 ( form 1- form3)
Smk tun aminah batu pahat johor. (form 4- form 5)
university: Centre for foundation studies IIUM ( Human sciences)
fav colour: Blue ^_^
siblings: 3 ( 1 sister and 1 brother)
quotes: " najwa,, dirimu adalah icon untuk ummah jangan jadikan dirimu fitnah agama dan merosakkan pandagan orang lain tentang islam. jadilah dirimu mawar yang bisa menghunuskan durinya dan harum mekar dengan keindahan akhlak islami, :) insyaAllah.

0 comments:

Post a Comment