Thursday, 10 May 2012

ucapan tahniah. :')




Assalamualaikum. :)

hari ni jumaat 11 may, 2012. takde ape nak buat kat bilik. *actually boleh je nak setudi v_v". hmm ni baru nak update belog yang dah ditinggalkan selama 3 bulan. actually entry ni nak buat sempena kawan. Nur Dianah bt Kamarul Bahrin. tahu dah lambat, tapi takpelah buat je. kan. actually masa pergi wedding tu, macam macam perasaan ada. and sometimes people tak perasan attitude tu akan buat kite perasan dan annoyed. * k stop jelaous najwa*wuwuwuuwuwuw. v_v. baiklah. firstly, TAHNIAH DENA! awak dah bergelar isteri, moga awak mejadi anak, hamba , dan ISTERI yang paling solehah, moga menjadi penyejuk mata suami k . :) inshaAllah. sempat je bergambar dengan pengantin. k kena beratur sebab ramai sangat, yang nak bergambar.
alhamdulilah, wedding ni berjalan dengan lancarnye . *eh macam kite lak wedding planner.* huuuu. and the most yang macam terkesan masa pergi wedding ni. adalah doorgift dye. sangat islamic. i like comel pulak. k nak tunjuk gambar. tadddaaa. :)

Nur Dianah & Soffian Ariff


k, ni jiha. ehem :D

ni namanya ambik berkat dengan pengantin.


 door gift :')

moga perkahwinan ini membawa kalian makin dekat dengan syurga Allah. moga cinta kalian kekal hingga syurga ^_^ 















 * nice quotes: LOVE AFTER MARRIAGE, will be more awesome and full with barakah. ^_^ 

p/s: mohon doa kalian, moga najwa dapat suami soleh jugak TQ :D





Love,
Niena Najwa BT Mohd Rashid :)

5 comments: